Toimitus- ja maksutavat

Toimitustavat

Lääkkeiden toimituksiin ja kuljetuksiin liittyy haasteita erityisesti oikeiden kuljetuslämpötilojen ja -olosuhteiden varmistamiseksi. Olemme valinneet tähän ne toimitustavat, millä pystymme takaamaan laadukkaat kuljetukset lääkkeille. Mikäli saamasi tuote on viallinen, se on kuljetuksen aikana avattu, vahingoittunut tai epäilet sen altistuneen väärille olosuhteille, älä käytä tuotetta vaan ole välittömästi yhteydessä apteekkiin. Kaikkia lääkkeitä ei myöskään voida toimittaa kaikilla toimitustavoilla esim. kylmäsäilytystä vaativat tuotteet.

 

Nouto apteekilta 0,-

Soveltuu kaikille lääkkeille. Lähetys on noudettavissa Pakilan apteekin noutolokerikosta apteekin aukioloaikana, joka ilta klo 22 asti. (HUOM! Varmista erikoispyhät.) Pin-koodi lähetetään tekstiviestillä.

 

Taksi lähelle 12,-

Toimitettavissa seuraaville postinumeroille: 00400, 00420, 00430, 00440, 00600, 00610, 00620, 00630, 00640, 00650, 00660,00670, 00680, 00690.
Lähetys lähtee apteekilta saman päivänä klo 17 ja toimitetaan 4 tunnin sisällä. Muista antaa taksille tarvittavat ohjeet, esim. Ovikoodi. Lähetys vastaanotetaan Pin-koodilla, joka tulee tekstiviestinä.

 

Taksi pääkaupunkiseutu 18,-

Toimitettavissa Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueella.

Lähetys lähtee apteekilta saman päivänä klo 17 ja toimitetaan 4 tunnin sisällä. Muista antaa taksille tarvittavat ohjeet, esim. Ovikoodi. Lähetys vastaanotetaan Pin-koodilla, joka tulee tekstiviestinä.

 

PostNord, My packet collect 4,90

Toimitus PostNordin noutopisteisiin ja noutolokerikkoihin, ei voida toimittaa ”ulkona oleviin” noutolokerikkoihin. Ei voida toimittaa kylmäkuljetuksia vaativia tuotteita.

 

Posti, postipaketti 5,90

Toimitus Postin noutopisteisiin ja noutolokerikkoihin, ei voida toimittaa ”ulkona oleviin” noutolokerikkoihin. Ei voida toimittaa kylmäkuljetuksia vaativia tuotteita.

 

Posti, kotipaketti 9,90

Postin toimitus kotiin. Toimitus pitää vastaanottaa henkilökohtaisesti.

 

Maksutavat

Käytössäsi on Paytrail-palvelun tarjoamat maksutavat:

 

Pankkimaksut: verkkopankki, kaikki suomalaiset pankit mm. Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa Paytrail Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan

 

Katso lisää: Paytrail.com/ maksutavat